Uw eigen website?

Al zit een beginnend bedrijfje op een zolderkamertje, met een professioneel ontworpen website wordt het door klanten gevonden en serieus genomen. Maar hoe groot uw bedrijf ook is, zonder website of met een slechte website wordt uw bedrijf minder professioneel ingeschat!

Het internet: een zegen voor de consument

Het wereldwijde web is niet alleen een onuitputtelijke bron van informatie, het is ook 24/24u open.
Er is geen enkele drempel voor een gebruiker om informatie te zoeken. Kunt u zich een betere plaats als consument voorstellen?
Hoewel het wereldwijde web nu reeds onmetelijk groot is komen er nog dagelijks gebruikers bij.
En het ziet er niet naar uit dat het internet ooit zal stoppen met bestaan. Waarschijnlijk zal het gebruik ervan zelfs nog toenemen en nog grotere proporties aannemen.
Daarom mag gerust gezegd worden dat geen enkele onderneming zich nog kan veroorloven niet aanwezig te zijn op het internet.

Eerste vereiste voor de ondernemer: uw eigen website

Welke website u ook voor ogen hebt, wij kunnen deze voor u ontwikkelen.
Onze websites zijn op een enkele uitzondering na, gebaseerd op het principe dat u als klant zelf uw updates zal kunnen doen nadat de eerste versie van de website volledig door ons op punt gezet werd.
Uw website zal u ook maar één keer geld kosten, namelijk bij de aankoop.
Updates doet u blijvend kosteloos en zonder beperkingen zelf na de oplevering van de website met ons CMS.
Onze prijsstelling is duidelijk en voor iedereen gelijk. Onze afwerking is professioneel en stipt: uw nieuwe website is binnen een vooraf besproken termijn klaar om gelanceerd te worden.

Lees meer over onze werkwijze.

Waarom een professioneel ontworpen website?

Als onderneming moet men gewoon aanwezig zijn op het internet. Met een professioneel ontworpen website mist uw onderneming de boot niet en wordt u als firma ernstiger genomen door uw klant.
Uw klant komt bijna zeker op uw website. Hij maakt via het internet kennis met uw bedrijf, ofwel zal hij uw website bezoeken, zelfs nadat hij u uw bedrijf op een andere manier heeft leren kennen.
Zoals u wellicht wel weet is de eerste indruk heel belangrijk.
Zelfs wanneer u dus helemaal niet overtuigd bent van het internet hebt u er nog alle belang bij een professionele uitstraling na te streven via een website.

Duur?

Software moet u zien als een investering. De vraag is dus niet hoeveel iets kost, maar hoeveel het kan opbrengen. Brengt het niet genoeg op, dan koopt u het beter niet.
De tijd dat bedrijven een website als statussymbool hadden is immers al lang voorbij.
Alle oplossingen die wij bieden hebben twee zaken gemeen: ze werken via het internet en ze zijn gemaakt om winst te maken.
Die winst kan op verschillende vlakken gevonden worden: een sterker imago, een betere bereikbaarheid voor (potentiële) klanten, een betere communicatie, goedkopere én betere klantenservice, extra verkoop via website, voortdurende advertenties voor een fractie van de prijs van traditionele advertenties, snellere en eenvoudiger administratie, enz ..

Wij kunnen voor uw firma …

 • een website bouwen met volgende mogelijkheden :

  • Volledig ontwerp in functie van de reden waarom u een website wilt ! Dit is zeer belangrijk want het zal er voor zorgen dat uw website u niet alleen geld kost maar ook geld opbrengt.
  • Database-gestuurde invoer ( voor bijvoorbeeld online shoppen, tijdelijke aanbiedingen, catalogus, nieuwsbrieven, veranderlijke prijzen van artikelen, … Dit alles kan eenvoudig vanuit een database in uw website worden gebracht )
   U kunt deze updates van uw website gemakkelijk zelf doen ! Desgewenst doen wij ze natuurlijk ook.
  • E-mail mogelijkheden in sites verwerken - antwoordformulieren, bestelformulieren, prijslijsten (eventueel beveiligd), …
  • Animatie ( DHTML, Macromedia™ toepassingen zoals Flash™, Generator™, … )
  • Virtuele 360 graden Quicktime movies maken en plaatsen.

 • alle mogelijke maatoplossingen bieden via internet/intranet: facturatie, boekhouding, stockbeheer, communicatie binnen uw bedrijf, ...

Hiertoe proberen wij …

een hele waaier van services naar grote bedrijven toe uit te werken. De mogelijkheid om handel te drijven via het internet wordt door ons volledig voor u uitgewerkt.
Het ligt in onze bedoeling … om aan iedere vraag van om het even welk bedrijf te kunnen voldoen.

Contacteer ons voor een afspraak waarbij we samen de geschikte internetoplossingen voor uw bedrijf kunnen vinden …

sales@jma.be