zelf uw website updaten!

JMA Coldfusion datamanager 1.1


Ons updatesysteem is een volledig geautomatiseerd systeem dat u toelaat uw site zelf up te daten van op om het even welke locatie met om het even welke PC.

Een updatebare website zorgt er voor dat u na de aankoop geen extra kosten meer zult hebben bij het wijzigen van de inhoud van uw website.

Plaatsen van teksten, foto's, tekeningen, documenten (pdf, word, excel, access, powerpoint, ...) gebeurt op een eenvoudige manier met een professioneel eindresultaat.
Meer nog: u kunt uw website onbeperkt uitbreiden: u maakt naar hartelust nieuwe menu's en pagina's bij en dit voor een verrassende prijs.

De website is na aankoop uw eigendom. U kan ons updatesysteem dus onbeperkt in tijd blijven gebruiken zonder extra kosten.

In de prijs is een volledig nieuw ontwerp, het plaatsen van de eerste inhoud en een opleiding van het updatesysteem inbegrepen.
Vraag meer info via sales@jma.be.

Algemeen ontwerp

De Coldfusion datamanager is een systeem dat op uw eigen website (op een door u gekende locatie) geplaatst wordt en waar u toegang tot krijgt met een login en paswoord.
De software ziet er uit als uw vertrouwde Windows-omgeving en is zeer gebruiksvriendelijk.

Wat u in de datamanager typt of knipt en plakt verschijnt als een professioneel resultaat op de bijhorende website.
(zie afbeelding hieronder)

Toepassingen

Het datamanagementssysteem wordt aangepast aan uw eigen website en kan in principe voor alles dienen. U zult nooit meer een webdesigner nodig hebben met dit systeem.

Dit zijn enkele mogelijkheden:

  • producten of aanbiedingen met bijhorende foto's kunnen op uw site geplaatst worden.
  • foto's worden automatisch op uw website geplaatst, desgewenst in een kleine en grote versie.De foto's kunnen door u gekozen worden op uw eigen harde schijf, cd, diskette, camera, ... en worden door ons systeem automatisch upgeload en aangepast voor internetgebruik. U hoeft werkelijk geen enkel ander programma te gebruiken.
  • u kunt zelf nieuwe menu's in uw site aanmaken
  • u kunt ook nieuwe submenu's aanmaken
  • u kunt aan elke menu of submenu zelf een nieuwe pagina koppelen.
  • u kunt deze pagina zelf volledig ontwerpen in een editor die u toelaat een webpagina te maken die niet onderscheidbaar zal zijn van een professioneel ontworpen pagina
  • U kunt hyperlinks naar eigen pagina's, links naar andere websites, links naar documenten of pdf-bestanden, mailmogelijkheden, … in alle pagina's van uw site plaatsen.
  • Upload van foto's die u gebruikt in pagina's gebeurt automatisch.
  • U hebt bovendien een volledig visueel beheer van uw webserver. Bewaren van documenten op uw server is zelfs mogelijk …

Dit alles gebeurt zonder dat u enige software op uw PC hoeft te hebben en zonder dat er een zogenaamde FTP-connectie met uw website moet gemaakt worden.

ALLES GEBEURT VOLAUTOMATISCH !!

Het systeem controleert alle invoer en zorgt er voor dat wat u ook op uw site plaatst, het resultaat steeds professioneel en in de stijl van uw eigen website zal zijn.